When My Love Blooms


When My Love Blooms

Title: 화양연화 – 삶이 꽃이 되는 순간 / When My Love Blooms
Also known as: The Most Beautiful Moment in Life / The Happiest Time of Our Lives
Genre: Melodrama
Episodes: 16
Broadcast network: tvN
Broadcast period: 2020-April-25 to 2020-June-14
Air time: Saturday & Sunday 21:00 KST

This is a melodramatic drama about a woman in her 40s coming face to face with her first love.

Han Jae Hyun is a man in his 40’s. He is handsome, ambitious, and a successful businessman. He pursues wealth and honor. When he was a university student in his 20’s, he was like a different person. He took part in the student movement. His first love around that time was Yoon Ji Soo. He meets Yoon Ji Soo for the first time in many years.

Yoon Ji Soo is a woman in her 40’s. She is a mother and a contract worker. Her life is not so easy now. Han Jae Hyun was her first love back when she was in her 20’s. They meet again for the first time in many years and have the second most beautiful moment in their lives.

Subtitles: SubsceneMirror

Learn How to download

Main Cast

Yoo Ji Tae as Han Jae Hyun
– Jin Young as Han Jae Hyun (20s)
Lee Bo Young as Yoon Ji Soo
– Jeon So Nee as Yoon Ji Soo (20s)

People around Jae Hyun

Moon Sung Geun as Jang San (Seo Kyung’s father)
Park Si Yeon as Jang Seo Kyung (Jae Hyun’s wife)
Park Min Soo as Han Joon Seo (Jae Hyun & Seo Kyung’s son)
Kang Young Suk as Kang Joon Woo
Kim Ho Chang as Jung Yoon Ki
Nam Myung Ryul as Han In Ho (Jae Hyun’s father)
Son Sook as Lee Kyung Ja (Jae Hyun’s mother)

Ji Soo’s family

Jang Kwang as Yoon Hyung Kyoo (Ji Soo’s father)
Go Woo Rim as Lee Young Min (Ji Soo’s son)
Lee Jong Nam as Jung Sook Hee (Ji Soo’s mother)
Chae Won Bin as Yoon Ji Young (Ji Soo’s younger sister)

Jae Hyun & Ji Soo’s university friends

Min Sung Wook as Lee Dong Jin
– Eun Hae Sung as Lee Dong Jin (20s)
Kim Joo Ryung as Sung Hwa Jin
– Han Ji Won as Sung Hwa Jin (20s)
Woo Jung Won as Yang Hye Jung
– Park Han Sol as Yang Hye Jung (20s)
Lee Tae Sung as Joo Young Woo
– Byung Hun as Joo Young Woo (20s)

Others

Kim Young Hoon as Lee Se Hoon (Ji Soo’s ex-husband)
Kim Young Ah as Choi Sun Hee (Ji Soo’s coworker)

24 Comments

Add yours
  1. 1
    Kang Galon

    Whoa Daebak!!!

    Lee Bo Young udah 40 tahunan tapi masih aja kinyis-kinyis kayak ABG komplek sebelah. Cocok banget nih buat yang punya fetish Milf Lover hehehe.

    Yang paling aku suka dari drama ini tu cinematography nya yang ciamik sekali. Tbh, kualitas teknik pengambilan gambar TV-TV berbayar (TVN, OCN, JTBC) sama TV nasional lainnya menurutku masih bagusan TV berbayar. (Ya iyalah premium dodol).

    Walaupun untuk quarter awal tahun ini JTBC lebih unggul dari persentase rating. Well sepertinya memang bakalan jadi tahunnya JTBC. Soalnya rating drama-drama TVN pada melempem semua. Cuma hospital playlist doang yang masih nonjol, lainnya ya gitulah. Apalagi OCN sama TV A nggak pernah denger ada pelonjakan dari segi rating.

    BTW masukin ya min komenku ini, biar selain bisa tanya masalah perihal downloadd kita juga bisa diskusi soal dramanya.

    Jadi untuk yang suka out of topic mending kalian ke laut aja ya. :’)

    Love Always,
    Kang Galon.

  2. 9
    Iyooo

    Admin, saya coba rip subtitle pake downsub.com buat download sub dr viu tp ko tulisan nya selalu invalid, kira kira apa yg salah ya?

  3. 14
    Iyooo

    Saya punya pertanyaan yg masih ada hubungan nya sama yg sebelumnya. Saya mau coba re sync subtitle nya sendiri, nah aplikasi buat edit sub gitu yg admin sarankan ada kah? Kalo ada sama link download nya hehe.

    Makasih sebelumnya

  4. 22
    winterflower

    hi!! i think ep 12 hasn’t got any subs on it isn’t it? cus i’ve downloaded the video and the subs don’t even came up

+ Leave a Comment