Start-Up


Start-Up

Title: 스타트업 / Start-Up
Also known as: 스타트업 / Startup
Genre: Romance, Comedy
Episodes: 16
Broadcast network: tvN
Broadcast period: 2020-Oct-17 to 2020-Dec-06
Air time: Saturday & Sunday 21:00 KST

Seo Dal Mi (Bae Suzy) is a second-generation heiress who drops out of college to start her own company and be as successful as Steve Jobs. She also gives up her privileges and takes various jobs to raise the money she can use as capital.

Meanwhile, Nam Do San (Nam Joo Hyuk) is the founder of Samsan Tech. He is excellent with mathematics. He started Samsan Tech two years ago, but the company is not doing well. Somehow, Nam Do San becomes Seo Dal Mi’s first love. They cheer each others start and growth.

Subtitles: SubsceneMirror | https://bit.ly/2FH4Xga

Learn How to download

Main Cast

Bae Suzy as Seo Dal Mi
– Heo Jung Eun as Seo Dal Mi (young)
Nam Joo Hyuk as Nam Do San
– Kim Kang Hoon as Nam Do San (young)
Kim Sun Ho as Han Ji Pyung
– Nam Da Reum as Ji Pyung (young)
Kang Han Na as Won In Jae
– Lee Re as Won In Jae (young)

Supporting Cast

Stephanie Lee as Jung Sa Ha
Kim Do Wan as Kim Yong San
Yoo Soo Bin as Lee Chul San
Cho Tae Kwan as Alex Kwon
Seo Yi Sook
Kim Hae Sook as Dal Mi’s grandmother

80 Comments

Add yours
  1. 41
    Aji

    Min kok aku puter audio nya gak muncul yah.. terus ada tulisan format audio tidak didukung karena hak cipta, udah ganti pake player video lainnya tetep gak bisa? Gimana yah min? Saya download yang webdl nf 1080p

  2. 48
    Theanoane

    IMHO TVING Ripper better than NF, stable at 3GB, look at the shitty ep 3 & 7, the audio doesn’t make much difference since it just 2 Channel

  3. 54
    Gogo Administrator

    klo akun ku udah kena limit ya gitu jadi nya
    link download bkn cmn google drive aja, jangan cmn bergantung dgn satu host

  4. 69
    Perfectionist

    Bdw, IOTNBO HDTV Ep. 11 di menit 18.51 kyaknya rusak tuh Min. I’m a big fan, so its a matter. Could you please re-encode? Hehe. Big thanks.

      • 71
        Perfectionist

        Oh yeah right, sorry. 720p x264 & 720p x265 . Nggak tahu 1080p x264 bermasalah atau nggak, soalnya its too big. Hehe.

        • 72
          Gogo Administrator

          di versi yg ga di re-encode jg ada, jadi bkn masalah dari encode ku tapi dari source video nya
          itu glitch yg umum terjadi di rilis hdtv next krn video nya hasil capture dari siaran tv korea

          • 73
            Perfectionist

            Ah begitu ya? Yang nggak di re-encode itu maksudnya yang 1080p itu ya? Atau RAW nya. Baiklah. So be it. Hehe. Thanks for your hardwork!

  5. 76
    Megawati

    Halo mau tanya bagusan HDTV atau NF Web dl yang 720p? Karena kalau dari memori nya gedean yang HDTV . terima kasih

    • 77
      Gogo Administrator

      yg 720p web-dl itu hasil re-encode makanya size nya lbh kecil
      coba bandingkan sendiri aja, soal bagus ngga itu beda2 untuk tiap orang

  6. 78
    Marie

    Hi admin , sorry to ask you that but can you put the french subtitle in the NF version please I didn’t find it.
    thank you!

+ Leave a Comment