My Country: The New Age


My Country: The New Age

Title: 나의 나라 / My Country: The New Age
Genre: Historical, Romance
Episodes: 16
Broadcast network: jTBC
Broadcast period: 2019-Oct-04 to 2019-Nov-23
Air time: Fridays & Saturdays 22:50 KST

During the kingdom of Goryeo, two friends become enemies following a misunderstanding. They try to protect their country, and the people they love, their own way.

Seo Hwi (Yang Se Jong) is a warrior. His father Seo Gum is a famous commander. Seo Hwi does not compromise when it comes to injustice. His life devolves into a hellish existence, but he still holds a smile. Meanwhile, Nam Sun Ho (Woo Do Hwan) is smart and a talented figure. Because his mother was born into the lowest class, Nam Sun Ho is looked down upon by other people. He wants to pass the military service examination. Due to a corruption scandal involving his father, Nam Sun Ho loses his dream. Making things worse, he comes into conflict with Seo Hwi over a misunderstanding.

Subtitles: Subscene

Main Cast

Yang Se Jong as Seo Hwi
Woo Do Hwan as Nam Sun Ho
Kim Sul Hyun as Han Hee Jae

Royal Figures

Jang Hyuk as Lee Bang Won (Taejong of Joseon)
Kim Young Chul as Lee Sung Gye
Park Ye Jin as Queen Shinduk
Kim Min Ho as Lee Bang Suk

Others

Yoo Oh Sung as Seo Gum
Jang Young Nam as Leader
Ji Seung Hyun as Park Chi Do
Lee Yoo Joon as Jung Bum
Kim Seo Kyung as Chan Ka
In Gyo Jin Park Moon Bok
Jo Yi Hyun as Seo Yun
Hong Ji Yoon as Hwa Wol
Jang Do Ha as Kyul
Kim Jae Young as Tae Ryung
Lee Hyun Kyun as Lee Bang Gan
Kim Dong Won as Hwang Sung Rok
Ahn Nae Sang as Namjeon
Lee Seung Chul as Lee Saek

47 Comments

Add yours
  1. 14
    lanie

    Karena admin selama ini dah baik hati, nih kukasih versi web-dl episode 13&14, tapi dari tving.
    https://uptobox.com/h0ftw7kuvpgh/My.Country.E13.1080p.WEB-DL-TeaBing.mp4
    https://uptobox.com/z45t2h94v6wb/My.Country.E14.1080p.WEB-DL-TeaBing.mp4
    hapus aja komenku ini kalo udah selesai dikopi filenya, aku nulis di sini krn ga tau cara ngehubungin admin scr privat.
    oh ya, ada subtitle hangeul-nya juga ep 13, tapi kayaknya ga membantu
    https://uptobox.com/bnzlxlqg7e7k/My.Country.E13.1080p.WEB-DL-TeaBing.srt

    • 15
      Gogo Administrator

      yah ini udh terlanjur pakai versi NF
      klo ada catch the ghost blh tuh soal nya yg dari ourbits ga update
      btw ini rilis mu sendri atau dari sumber lain?

  2. 17
    Dave

    Aku cek di Netflix masih belum ada episode terbaru.. apa mereka gak terusin lagi? Karena gak ada jadwal episodenya.
    Beda kalau vagabond, ada jadwalnya.. Link yg diatas udah membantu sih, tapi ada logo tvnya itu, sedikit mengganggu..

  3. 22
    Iyooo

    Tadi saya cek video yg para cast my country nya main jenga di YouTube the swoon (dari Netflix) banyak yg komen Netflix cuman punya lisensi sampe ep 12, ada juga sampe yg nanya sama cs nya Netflix, kata cs nya mereka emg cuman punya sampe ep 12 aja
    Atau mungkin Netflix sama jtbc nya lagi ada masalah ya. Ya gatau juga sih

  4. 31
    ttunghae

    Hello! Can you upload subtitles file ep. 13,14 ver. NF.WEB-DL in thai language, please. I tried to search but could not find. Thank you for your hard work. 😊

  5. 39
    Liko

    Hi, I was just wondering if you’re going to re-upload eps 13 and 14 with english subtitles now that they’re on netflix 🙂

  6. 42
    ninu

    permisi admin mau nanya, ini kan aku download eps 13 14 yang WEB DL, tapi pas pake sub kok ga pas ya? apa emang gitu? padahal subs nya udah pake yg buat WEB DL

  7. 43
    Iyooo

    Iyah memang kurang pas karna mereka yg bikin sub nya pake video nya yg awalnya ada logo Netflix nya sedangkan yg itu engga ada kan
    Jadi sub nya saya edit sendiri

+ Leave a Comment