Memories of the Alhambra


Memories of the Alhambra

Title: 알함브라 궁전의 추억 / 阿爾罕布拉宮的回憶 / Memories of the Alhambra
Genre: Fantasy, Romance, Mystery, Action
Episodes: 16
Broadcast network: tvN
Broadcast period: 2018-Dec-01 to 2019-Jan-20
Air time: Saturday & Sunday 21:00 KST

After suffering a setback following his friend’s betrayal, Yoo Jin Woo (Hyun Bin) travels to Spain for a business trip. There, he stays at a hostel owned by a former guitarist named Jung Hee Joo (Park Shin Hye); and both get entangled in a mysterious incident.

Subtitles: Subscene

Main Cast

Hyun Bin as Yoo Jin Woo
Park Shin Hye as Jung Hee Joo

People around Jin Woo

Park Hoon as Cha Hyung Seok
Kim Eui Sung as Cha Byung Joon
Lee Seung Joon as Park Sun Ho
Min Jin Woong as Seo Jung Hoon
Jo Hyun Chul as Choi Yang Joo
Lee Shi Won as Lee Soo Jin
Han Bo Reum as Go Yoo Ra

People around Hee Joo

Kim Yong Rim as Oh Young Shim
Chanyeol as Jung Se Joo
Lee Hak Joo as Kim Sang Bum
Lee Re as Jung Min Joo

Others

Lee Jae Wook as Marco Han
Kim Do Yeon as medical student
Bae Kang Min as Go Yoo Ra’s manager
Han Da Sol

93 Comments

Add yours
  1. 5
    SriLinks

    Hello Thank you for your Upload.
    Could you please upload the same in WEBDL 720p HEVC Format… ?
    It will be really helpful for me to store this.
    Waiting for your response.

  2. 10
    Taeyeon

    Gatau ya padahal ini web udh enak bgt udh mudah bgt dan komplit bgt list dramanya, kualitasnya juga beneran oke bgt dan ga basa basi mega sm gdrive yg bikin gampang, tp kenapa masih ada yg request ini itu dan lain hal. Cuma mau bilang makasih aja untuk adminnya, sehat terus, semangat terus ya admin 💗

  3. 14
    windu

    perbedaan durasi antara NEXT dan WEB-DL kok kadang gak pas yah subtitlenya. subtitle sudah di sync biar pas untuk WEB-DL, tapi pertengahan perlu disync terus dan terus untuk WEB-DL. versi WEB-DL banyak skipnya ya?

    • 15
      Gogo Administrator

      kurang tau sih klo bagian yg di skip apa ngga nya, tapi di subscene kan udh ada yg upload versi web-dl jadi ngga perlu kamu sync sendiri

  4. 18
    Dana

    Oiya min, ente encode sendiri atw nggak? terus kalo encode sendiri kira2 ada rencana nggak bikin yg 720p web-dl ke x265/hevc, lumayan min ngirit space hehe, btw ini web keren dah, mudah bgt g ribet, mantulll

    • 19
      Gogo Administrator

      itu kan udh di encode ke x265 HEVC, klo soal ukuran memang di sengaja di buat agak besar biar kualitas gambar nya lbh bagus

      • 20
        Dana

        oalah, pantesan min kok gede, sorry ane g baca dulu tak kira ukuran segitu masih x264 hehe, soalnya ane eps 1 sama 2 download ditempat lain ukurannya sama segitu jadi ane pikir sama2 x264, tenyata pas ane download ada perbedaan frame rate, 23/sec vs 29/sec pantesan aja ane nonton yg dari sini kok smooth banget hehe

  5. 30
    Gw Yang Paling

    Ini tgl rilisnya min
    1
    December 1, 2018
    2
    December 2, 2018
    3
    December 8, 2018
    4
    December 9, 2018
    5
    December 15, 2018
    6
    December 16, 2018
    7
    December 22, 2018
    8
    December 23, 2018
    9
    December 29, 2018
    10
    December 30, 2018
    11
    January 5, 2019
    12
    January 6, 2019
    13
    January 12, 2019
    14
    January 13, 2019
    15
    January 19, 2019
    16
    January 20, 2019

  6. 34
    windu

    Thanks min.. udah bisa download lancar lagi..

    oh ya, itu episode special bahas episode sebelum sebelumnya kan? jadi gak ada keterkaitan dengan episode selanjutnya kan?

  7. 37
    BENCH

    Dear, admin. Can you invite me to avistaz.to ? I really wanted to be a member. If it’s okay for you. Here’s my email [email protected].
    I am really looking forward to your acceptance. I really wanted to be a part of the community. T_T

    Sincerely yours

    bench

    • 38
      Gogo Administrator

      I can’t invite anyone since I don’t have invitation token
      there is sub reddit r/invites for this kind of stuff
      if you so desperate to get in you can also purchase the invitation, there are plenty of forums specialize on this just google it

      • 39
        BENCH

        Thank you very much. I sincerely admire your work. I wanted to be like you or else work with you. You really helped me this time. thank you for the suggestion. 🙂

  8. 41
    Naksh

    Can you please upload the English sub for the special episode? And what exactly is this special episode? Just BTS or some other thing?

  9. 43
    BENCH

    Ommo.. Admin, you’re so amazing :D, I can’t believe it is really a raw h264 1080 NF rip. I am downloading it right now. Thank you for uploading

  10. 47
    SriLinks

    Hello. Thank for all the files.
    But, It will be better if you guys upload K-Drama Series in 720p HEVC NF/WEB/HD-Rips around 200MB or so (Will be really helpful for many Indian K-Drama Lovers also it will Save Space).
    Please consider my suggestion.

    Thanks & Regards
    SriLinks.

  11. 49
    miam

    Lello
    Error messages to access the loading sites
    error message :
    ” Not Found
    Error: The requested address ‘/ 6RCoAq’ was not found on this server.”
    and
    ” An Internal Error Has Occurred
    Error: An Internal Error Has Occurred.”

    good luck

    • 50
      Gogo Administrator

      the problem is from shortener server, I already report it to the owner
      they said they are working on it hope it get fixed soon
      I change the shortener with other for now

  12. 51
    K-drama Fan

    Could you please upload all dramas in 1080p WEB-DL from now on? Especially The Last Empress, which is great.

    Thank you very much for your hard work!!! This is by far the best site for K-drama.

  13. 52
    flavorbubble

    HALOOOOO????
    Aku cuma mau ngucapin terima kasih banyak sama mba yang sudah baik hati posting Memories of Alhambra 720, ya Allah seneng banget anjir akhirnya dapet resolusi gambar yang cerah merona HIKS!1! SEHAT SELALU MBA, AKU AKAN JADI PENGUNJUNG WEBMU YANG SETIA MMMMMUAAAHHHHHH😚😚😚😚😚😚😚

  14. 53
    BENCH

    thank you very much admin for uploading 1080 web-dl netflix in raw format (H264) 🙂 I sincerely loved it. Even if the size is partially huge, It’s still worth it. I really loved FHD formatss.. specially web-dl and very raw 🙂 Hope to see more of the RAW 1080 web – dl in the future. 🙂

    No. 1 fan,
    BENCH

    • 55
      Gogo Administrator

      krn episode special ga ada di netflix arti nya ga ada official sub nya, jadi harus nunggu fan sub yah klo ada yg mau ngesub jg

  15. 62
    gurls

    bedanya yang next sama webdl itu formatnya aja apa gimana ya? dari kemarin sih gue downloadnya yang next tapi jadi sayang memory huhu

    • 63
      Gogo Administrator

      beda source nya, yg NEXT dari HDTV sedangkan WEB-DL dari streaming site
      untuk versi WEB-DL ngga ada logo channel/iklan nya

    • 65
      Gogo Administrator

      kan udh ku jawab di komen ku di atas
      untuk subtitle versi web-dl udh di embed dgn softsub inggris, di sini ngga ada video yg di hardsub

  16. 69
    Eugeo

    Where’s the link for Episode 11 & 12 the Netflix 1080p version?? I can’t wait longer XD And btw, thanks a lot for the hard work I love how organized everything is!

  17. 77
    Bagus Pandega

    kalau dari segi kualitas lebih bagus 1080p next / 1080p webdl min? soalnya dilihat dari ukuran file nya 1080p webdl lebih besar

    • 78
      Gogo Administrator

      wah binggung aku jwb nya… sebenar nya masing2 punya plus-minus nya, misal nya versi HDTV NEXT frame rate nya 29 sedangkan NF WEB-DL cmn 23. contoh lain versi WEB-DL bersih ngga ada logo channel nya sedangkan HDTV ada logo channel watermark dsb

  18. 82
    Mun

    I hope we can copy the file to google drive, so we don’t need to wait for that quota exceeded (i mean sharing between google drive account)

  19. 84
    qwdqwdqwdqwd

    this is like the worst fucking ending ever for korean drama……. idiot …………… what the fuck man …… so dissapointed

  20. 87
    coldnuttela

    Admin-nim, aku menulis disini untuk mengucapkan terima kasih banyak. Padahal aku udah ngikutin website ini dari Mr. Sunshine, aku baru tau kalau adminnya orang Indonesia. Aku seneng banget ada website yang ngasih video sampai kualitas 1080 begini, udah gitu lengkap banget dramanya, dan updatenya cepet. Makasih banyak, admin! Semangat terus untuk upload-nya <3

  21. 89
    Fernando G. K.

    Hi, Could you please tell me if it is possible to obtain the subtitles in Spanish of Netflix in any way since since you only add in English … for me it is very difficult since it will not be ripped from Netflix. Thank you so much!!!

    • 90
      Gogo Administrator

      not sure since I never try it myself but I think you will need netflix subscription to be able to rip the subtitle

  22. 91
    yo

    kok saya ga bisa download ya?
    nunggu sampe 1 jam hasil download nya ga selesai2. padahal kemaren bisa. kira kira masalahnya apa ya ?
    jaringan nya padahal kenceng

+ Leave a Comment