Hospital Playlist


Hospital Playlist

Title: 슬기로운 의사생활 / Hospital Playlist
Also known as: Wise Doctor Life / A Wise Doctor’s Life / Smart Doctor Living
Genre: Medical
Episodes: 12
Broadcast network: tvN
Broadcast period: 2020-March-12 to 2020-May-28
Air time: Thursday 21:00 KST

This drama is planned for three seasons. It’s about 5 doctors who all attended the same medical school in 1999 are now friends and work together at the same hospital.

Subtitles: SubsceneMirror

Learn How to download

Main Cast

Jo Jung Suk as Ik Joon (hepato-biliary-pancreatic surgery)
Kim Dae Myung as Suk Hyung (obstetrics and gynecology surgery)
Jung Kyung Ho as Joon Wan (cardiothoracic surgery)
Yoo Yun Suk as Jung won (pediatric surgery)
Jun Mi Do as Song Hwa (neurological surgery)

Supporting Cast

Kim Hae Sook
Shin Hyun Bin
Jung Moon Sung
Kim Joon Han
Kim Soo Jin
Ahn Eun Jin
Moon Tae Yoo
Choi Young Joon
Ha Yoon Kyung
Kim Hye In
Bae Hyun Sung
Choi Young Woo
Lee Ji Hoon
Joo Yi Hyun

60 Comments

Add yours
  1. 18
    maddie

    love ur website!
    its been like a year since i used it i love it thank u for providing us with high quality files for kdramas!! ^^
    that being said, i had a q
    if u have a diff website for like non-kdrama related content?
    like j-dramas or c-dramas or taiwanese? etc im just curious, have a great day! 🙂

  2. 29
    kkut

    Haloo
    Keren sih ini, bakal jadi web langganan. Jarang banget ada yang provide versi tving. 720p yang pahe pula. Gila sih. Thanks for providing us.

  3. 36
    Iyooo

    Admin, untuk link mega 720p web dl episode 9 apakah ada masalah? Soalnya tadi saya coba download di hp lewat aplikasi mega pas mulai download ga jalan jalan stuck di 0, gamau mulai download. Saya coba pake hp lain juga ttp gitu gamau jalan.
    Jadi pas di web link mega kan di arahkan ke aplikasi mega, dah gitu save to device, nah mulai lah download 0/470mb stuck disitu terus.
    Untuk episode lainnya juga saya download tidak ada masalah, hanya episode 9
    Apakah di admin juga begitu?

  4. 41
    kdrama 24/7

    hmm can you change all the links to zippyshare ?so it”ll make me easy to download the video if i use zippyshare. cuz i want to download the 720p-1080p version but i couldn’t do that cus there’s no zippyshare on it. thanks:)

  5. 46
    Angela

    thank you banget untuk web nya.. aku seneng bgt bs dapetin drakor bagus2 disini dan download nya ga susah juga..btw min, fun restaurant reality show ngga ada ya?

    • 47
      Gogo Administrator

      cek aja di bagian variety mungkin ada yg kamu cari.
      krn ga sempat aku ga bisa nambahin terlalu banyak variety

    • 49
      Gogo Administrator

      all permission are required to make the app work properly, so allow all of those permissions.
      if you don’t trust the app then create a new empty google account to use with it
      sharing drive files without protection is kinda suicide
      I already lost count on how many of my google account got banned because I share the files directly

  6. 55
    aloneinavastland

    Admin-nim, there was another special live episode yesterday. Will you be able to upload it too? Thank you very much!

  7. 58
    aloneinavastland

    Sorry for bothering you again, admin-nin, but we are getting another live episode in Channel Shiboya (채널 십오야) with the Director of Hospital Playlist. Will you also be able to upload it this time too? Thank you for being always helpful to us kdrama fans.

+ Leave a Comment