Ghost Doctor


Ghost Doctor

Title: 고스트 닥터 / Ghost Doctor
Genre: Fantasy, Medical
Episodes: 16
Broadcast network: tvN
Broadcast period: 2022-Jan-03 to 2022-Feb-22
Air time: Monday & Tuesday 22:30 KST

Cha Young Min is a genius doctor, with excelling skills at surgery, but he is arrogant and selfish. One day, he gets involved in an unexpected case, and due to this, his spirit possesses another doctor’s body, namely Seong Tak. These two doctors are complete opposites, with opposite personalities and medical abilities.

While Young Min is arrogant and cold-blooded, who only cares about his career, and doesn’t care about any of his patient’s personal stories, Seong Tak is the luckiest and richest resident doctor whose grandfather is the founder of Myung-shin hospital and mother is the chairman of the hospital. Never wanting to be a good doctor, he becomes processed by the two ghost doctors with completely different backgrounds.

Subtitles: SubsceneMirror

Learn How to download

Main Cast

Rain as Cha Young Min
Kim Bum as Go Seung Tak
Uee as Jang Se Jin
Son Na Eun as Oh Soo Jung

Supporting Cast

Kim Jae Yong as Lee Sun Ho
Seo Ji Young as Ko Seong hye
Sung Dong Il

22 Comments

Add yours
    • 5
      Mel

      Ukuran file itu tergantung scene dan durasi… di sini yang di utamakan itu kualitas, kalau mau size kecil’ di web-web sebelah banyak yang kualitas nya kaga jelas

      • 6
        am

        yang kumaksud dari semua drama akhir2 ini, file nya gk beda jauh kek di torrent
        makanya aku tnya itu apa admin nya gnti? kek gk encode file nya

        • 7
          Gogo Administrator

          klo mau yg di encode ya 720 x265, 540p x264, 720p web-dl, 540p web-dl
          selain itu semua untouched maka nya size nya besar
          dari awal admin nya cmn aku seorang

    • 17
      Gogo Administrator

      semua web-dl di embed dgn eng softsub, selebihnya semua raw
      klik link di samping subtitle untuk download subs secara terpisah

  1. 20
    Future

    Min, NF WEBDLnya udah keluar kah di AvistaZ? Maap aja, saya gk request atau suruh update NF versionnya, cuman pengen tau aja, saya gk ada akses ke AvistaZ soalnya. Maap kalo OOT.

+ Leave a Comment